Filtruj według

Płeć
Forma
Waga
Pojemność
Cena
Producenci
więcej... mniej
Filtruj

Białka Jaj w Płynie

Skorzystaj z naszego wyjątkowego produktu, jakim są białka jaj w płynie. Zdrowa dieta wymaga zróżnicowania, a nasze białka jaj w płynie możesz wykorzystać na wiele sposobów. Przygotować z nich omlet lub jajecznicę, wykorzystać zamiast standardowego jajka do swojego ulubionego dania, czy dodać do napoju białkowego. Białka jaj w płynie sprawdzą się nie tylko dla osób, które nie lubią bądź nie tolerują żółtka, ale także dla osób, które cenią sobie prostotę i szybkość przygotowania posiłku. Białka jaj w płynie są w poręcznej butelce, co sprawia, że w Twojej kuchni już więcej nie zapanuje bałagan spowodowany skorupkami jajek. Produkt jest pasteryzowany, co pozwala na trzymanie go poza lodówką, póki jest zamknięty, oraz w lodówce, już po otwarciu. Białka jaj w płynie zachowują świeżość dłużej niż standardowe jaja. Osoby liczące kalorie, będą szczególnie zadowolone z dużej zawartości składników odżywczych przy niskiej kaloryczności. Wpływają one pozytywnie na naszą skórę, włosy, paznokcie czy kości. Największą zaletą białek jaj w płynie jest ich możliwość użytkowania przy każdym celu treningowym. Białka jaj w płynie są produktem uniwersalnym. Są niskokalorycznym, tanim, zdrowym oraz wygodnym źródłem białka i aminokwasów. Ze względu na prosty skład produktu, białek jaj w płynie, możesz stosować regularnie, nie wpłyną one negatywnie na Twoje odżywianie i zdrowie. Białka jaj w płynie przyczyniają się do wzrostu i utrzymania masy mięśniowej ciała. Nasz produkt możesz stosować, bez obawy o zawartość tłuszczu i cukru.

Już dziś zamów nasz produkt, jakim są białka jaj w płynie. Przekonaj się, jakie to wygodne oraz odkryj swoje ulubione przepisy z wykorzystaniem białek jaj w płynie. Białka jaj w płynie zwiększą ilość białka w Twojej diecie, poprawią jej smakowitość oraz uzupełnią ją o niezbędne wartości odżywcze. Produkt nadaje się do spożycia na surowo (np. dodany do koktajlu białkowego), jak i po obróbce termicznej (np. wykorzystany do przygotowania jajecznicy lub omletu), co sprawia, że jest on produktem uniwersalnym w Twojej kuchni.