

100% naturalne migdały z ekologicznych upraw Hiszpanii, USA i Australii. Doskonały dodatek do dań i jako przekąska. Bogate w minerały, witaminy oraz zdrowe tłuszcze i białko.
Kiedy tylko najdzie Cię ochota.
Przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu.
100% naturalne migdały z ekologicznych upraw Hiszpanii, USA i Australii. Doskonały dodatek do dań i jako przekąska. Produkt spożywczy bogaty w różne witaminy z grupy B, witaminę A oraz witaminę E. Dzięki temu mogą przyczynić się do poprawy funkcjonowania układu nerwowego oraz ochrony naszej skóry, włosów i paznokci. Ponadto są dużym złożem składników minerałowych takich jak wapń, magnez, żelazo, potas, sód, cynk oraz fosfor. Usprawniające funkcjonowanie naszego organizmu w wielu płaszczyznach życia. Wspierają zdrowie układu mięśniowego, kostno-stawowego oraz poprawiają przemiany metaboliczne w naszym organizmie.
Nie możemy jednak zapomnieć iż migdały to przede wszystkim złoże wysokich dawek przeciwutleniaczy oraz nienasyconych kwasów tłuszczowych. Pomagają nam zadbać o naszą odporność i poprawić wchłanianie przyjmowanych przez nas witaminy.
Kiedy tylko najdzie Cię ochota.
Przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu.
Wartość odżywcza |
W 100g produktu |
Wartość energetyczna |
2497kJ/604kcal |
Tłuszcz - w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
52g 4,7g |
Węglowodany - w tym cukry |
7,6g 4,9g |
Błonnik |
13g |
Białko |
20g |
Sól |
0.04g |
Suplement diety / Środek spożywczy zastępujący całodzienną dietę, do kontroli masy ciała.
Nie może być stosowany jako zamiennik bądź substytut zróżnicowanej diety.
Nie należy przekraczać zalecanego dziennego spożycia.
Nie
stosować u kobiet w ciąży, chyba że w opisie produktu zalecane jest inaczej.
Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej do 25°C. Chronić przed światłem.
Inne produkty w tej kategorii