

Dostosowujemy się do Ciebie
Używamy ciasteczek, dzięki którym nasza strona jest dla Ciebie bardziej przyjazna i działa niezawodnie. Dzięki nim możemy lepiej dopasować treści i reklamy do Twoich zainteresowań.
Jeśli się nie zgodzisz, reklamy nadal będą się wyświetlać, ale nie będą dopasowane do Ciebie.
Oli-Oli do pieczenia ciast w aerozolu z mąką jest naturalnym olejem z zawartością mąki. Zostało stworzone dla potrzeb profesjonalnego pieczenia. Teraz można „posmarować olejem i posypać mąką” jednocześnie, szybko i równo.
Oli-Oli do pieczenia ciast w aerozolu z mąką jest idealny do pieczenia chleba, ciast ciasteczek, gofrów. Eliminuje potrzebę dodatkowego natłuszczania masłem, margaryną czy posypywania mąką form do pieczenia. Ma zastosowanie we wszystkich formach i foremkach do pieczenia ciast, ułatwia wyjęcie z formy oraz jej czyszczenie.
Olej sojowy* lecytyna, mąka, gaz wypychający.
* jest źródłem niewielkiej ilości tłuszczu na jednostkę spożycia.
Zawiera soję.
Oli-Oli do pieczenia ciast w aerozolu z mąką jest naturalnym olejem z zawartością mąki. Zostało stworzone dla potrzeb profesjonalnego pieczenia.
Suplement diety / Środek spożywczy zastępujący całodzienną dietę, do kontroli masy ciała.
Nie może być stosowany jako zamiennik bądź substytut zróżnicowanej diety.
Nie należy przekraczać zalecanego dziennego spożycia.
Nie
stosować u kobiet w ciąży, chyba że w opisie produktu zalecane jest inaczej.
Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej do 25°C. Chronić przed światłem.
Inne produkty w tej kategorii