-
VIVIO Mąka migdałowa to naturalny, bezglutenowy produkt powstały ze zmielonych, nieprażonych migdałów; idealna alternatywa dla mąki pszennej, nadaje się również do zagęszczania potraw i zdrowych wypieków;
zawiera bogactwo zdrowych kwasów tłuszczowych, może obniżać cholesterol;
-
-
- NATURALNY PRODUKT W 100% Z MIGDAŁÓW
-
- BEZGLUTENOWA
-
- ŹRÓDŁO TŁUSZCZÓW, BŁONNIKA, POTASU, MAGNEZU, WAPNIA
-
- ALTERNATYWA DLA MĄKI PSZENNEJ
-
- DOSKONAŁA DO WYPIEKÓW CZY ZAGĘSZCZANIA ZUP I SOSÓW
-
-
ZALECANY SPOSÓB UŻYCIA
Stosować jako podstawę placków, naleśników, wypieków lub dodatek do dań.
-
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
Składniki produktu | w 100 g |
Energia | 613 kcal |
Tłuszcz | 49,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,4 g |
Węglowodany | 21 g |
w tym cukry | 4,3 g |
Białko | 12,6 g |
Błonnik | 21,2 g |
Sól | 0,0025 g |
Pozostałe składniki: mąka migdałowa.
VIVIO Mąka migdałowa to naturalny, bezglutenowy produkt powstały ze zmielonych, nieprażonych migdałów; idealna alternatywa dla mąki pszennej, nadaje się również do zagęszczania potraw i zdrowych wypieków;
zawiera bogactwo zdrowych kwasów tłuszczowych, może obniżać cholesterol;
Opis
- Płeć
- Dla Kobiet
- Płeć
- Dla Mężczyzn
- Waga
- 500g
- Forma
- Proszek
Uwagi:
Suplement diety / Środek spożywczy zastępujący całodzienną dietę, do kontroli masy ciała.
Nie może być stosowany jako zamiennik bądź substytut zróżnicowanej diety.
Nie należy przekraczać zalecanego dziennego spożycia.
Nie
stosować u kobiet w ciąży, chyba że w opisie produktu zalecane jest inaczej.
Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej do 25°C. Chronić przed światłem.
Zalecenia
Zalety mąki migdałowej Vivio
Mąka migdałowa Vivio jest łatwa w użyciu i łatwo ją zintegrować z Twoją codzienną dietą. Jest ona wysokiej jakości i ma wspaniały, delikatny smak orzechowy, który z pewnością sprawi, że Twoje potrawy będą smaczniejsze. Ponadto mąka ta jest wyjątkowo zdrowa. Przyczynia się do optymalizacji poziomu cholesterolu, ułatwia trawienie i stymuluje metabolizm.Wykorzystanie
Mąka migdałowa Vivio może służyć do wytwarzania ciastek, ciasteczek, chleba, a nawet sosów. Można ją również mieszać z innymi mąkami, aby zwiększyć ich wartość odżywczą. Produkt ten można stosować do wszelkiego rodzaju potraw, takich jak ciasta, ciasteczka, naleśniki, placki, a nawet domowe makaron dla dzieci. Vivio Mąka Migdałowa może być również użyta do tworzenia własnych mieszanek zdrowych mąk, jako dodatku do jogurtów, deserów, musli, koktajli, zup, sosów, a nawet kawy.Dodatki
Jeśli chcesz uzyskać maksymalny efekt z Twoich potraw i wzbogacić ich wartość odżywczą, zalecamy dodawanie suplementów diety z oferty sklepu Swiatsupli.pl. Dostępne suplementy to: mikroelementy, kwas alfa-liponowy, witaminy, minerały, aminokwasy, kwasy tłuszczowe i ekstrakty roślinne. Produkty te są wyjątkowo skuteczne w poprawie procesów odżywiania organizmu i wspomagają go w prawidłowym funkcjonowaniu.Podsumowanie
Vivio Mąka Migdałowa to produkt wyjątkowy, który pozwoli Ci przygotować zdrowe i smaczne posiłki i wzbogacić Twoją codzienną dietę. Będzie ona źródłem składników odżywczych, które są niezbędne do utrzymania zdrowych procesów życiowych organizmu. Ten produkt możesz wykorzystać na wiele sposobów, a jego właściwości z pewnością docenią Twoi bliscy. Aby jeszcze bardziej wzmocnić właściwości odżywcze tego produktu, polecamy dodawanie suplementów diety z oferty sklepu Swiatsupli.pl. Wypróbuj mąkę migdałową Vivio i odkryj nowy smak!Inne produkty w tej kategorii