

ISO+ jest wysokiej jakości (90%), czystym izolatem białek serwatki, wolnym od laktozy i charakteryzującym się niską zawartością węglowodanów i tłuszczy. Surowiec użyty do produkcji ISO+ uznawany jest za najdoskonalsze i najbardziej wartościowe źródło protein. Każde 100g produktu zawiera 90g izolatu serwatki.
ISO+ to zdecydowanie najlepszy sposób na uzupełnianie białka, umożliwiającego stały rozwój czystej masy mięśniowej, niezastąpiony podczas diety redukcyjnej i świetnie sprawdzający się w walce z niedoborem białka w codziennej diecie.
Sposób użycia:
Wymieszać miarkę produktu ( 30g ) z 350 ml wody lub mleka.
Skład:
Składnik | w 100g | %ZDS |
Wartość energetyczna | 385,82 kcal | |
Białko | 90 g | |
Węglowodany | 5,45 g | |
Tłuszcz | 4,55 g | |
Witamina B6 | 2,8 mg | 200% |
Witamina B2 | 2,8 mg | 200% |
Witamina B1 | 2,8 mg | 200% |
Profil aminokwasowy w 100g | |
Alanina | 4,51 g |
Arginina | 1,57 g |
Kwasu asparaginowy | 9,44 g |
Cystyna | 2,04 g |
Kwas glutaminowy | 16,82 g |
Glicyna | 1,40 g |
Histydyna | 1,54 g |
Izoleucyna | 5,82 g |
Leucyna | 9,52 g |
Lizyna | 8,29 g |
Metionina | 1,43 g |
Fenyloalanina | 2,45 g |
Prolina | 5,03 g |
Seryna | 3,72 g |
Treonina | 6,76 g |
Tryptofan | 1,63 g |
Tyrozyna | 2,97 g |
Walina | 5,09 g |
SO+ jest wysokiej jakości (90%), czystym izolatem białek serwatki, wolnym od laktozy i charakteryzującym się niską zawartością węglowodanów i tłuszczy.
Suplement diety / Środek spożywczy zastępujący całodzienną dietę, do kontroli masy ciała.
Nie może być stosowany jako zamiennik bądź substytut zróżnicowanej diety.
Nie należy przekraczać zalecanego dziennego spożycia.
Nie
stosować u kobiet w ciąży, chyba że w opisie produktu zalecane jest inaczej.
Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej do 25°C. Chronić przed światłem.
Inne produkty w tej kategorii