Menu

Co nowego?

Suplementacja EAA w pigułce.

31 Październik, 2019

Kreatyna – leksykon wiedzy.

26 Październik, 2019

Obserwuj nas na:

Czekoladowe muffiny brownie

  • 3 dojrzałe banany
  • 125g masła orzechowego/ migdałowego
  • 40g odżywki białkowej kokos lub czekolada
  • 40g gorzkiego kakao
  • Na wierzch
  • 150 g truskawek
  • 30g odżywki białkowej
  • 70g serka homogenizowanego 0%
  • Ksylitol wg uznania

Wszystkie składniki blendujemy na gładką masę, którą następnie umieszczamy w foremkach. Wszystko wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na około 10 min-15 min. Nie pieczemy do suchego patyczka — muffiny powinne być wilgotne w środku. Kiedy muffiny przestygną, polewamy je odżywką białkową połączoną z serkiem i ksylitolem. Na wierzchu układamy truskawki. Gotowe ?

Przepis: pau1a7

Top